06 липня

Відбулася зустріч із керівництвом Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ в Україні

У Будинку рад керівники області та представники правоохоронних відомств Харківщини зустрілися із делегацією Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ в Україні, до складу якої увійшли перший заступник Голови СММ ОБСЄ в Україні Александр Хуг, керівник офісу керівника СММ ОБСЄ у м. Харкові Бо-Еверт Лінне. Харківську обласну раду представляв її очільник Сергій Чернов. На порядку денному обговорення суспільно-політичної та безпекової ситуації.

Учасники зустрічі торкнулися питання територіальної цілісності та оборони, а також координації спільних зусиль у зміцненні українського суверенітету.

 

За словами пана Александра Хуга, на Донеччині та Луганщині працюють близько шестисот спостерігачів ОБСЄ, на Харківщині їх дев’ять. Головне їхнє завдання – здійснення моніторингу та надання звітів, налагодження контактів з усіма сторонами, раннє реагування на різноманітні ситуації безпекового характеру.

Джерело: http://www.oblrada.kharkov.ua/ua/press-center/news/19693-vidbulasya-zustrich-iz-kerivnitstvom-spetsialnoji-monitoringovoji-misiji-obse-v-ukrajini

Шаблоны для сайта