Print this page
06 липня

Сергій Чернов вручив нагороди з нагоди дня Національної поліції України

Сьогодні голова обласної ради Сергій Чернов зустрівся с кращими працівниками Головного управління Національної поліції в Харківській області.

За сумлінне виконання службових обов’язків, досягнення значних результатів у вирішенні питань забезпечення громадського порядку та боротьби зі злочинністю, професійну майстерність та з нагоди Дня Національної поліції України Сергій Чернов нагородив грамотами Харківської обласної ради майора поліції Марину Лупивовк, старших сержантів Сергія Козлова та Дениса Куца. Подяки голови обласної ради отримали майор поліції Віталій Пономарь, старші лейтенанти Валентин Медяник та Андрій Олєнєв.

 

Звертаючись до поліцейських, Сергій Чернов зазначив: «Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем Національної поліції України! Сьогодні найвища оцінка вашої діяльності – високий ступінь довіри громадян. Кожен день, виявляючи мужність, витримку, самовіддачу, ви охороняєте спокій та життя мешканців Харківщини, стоїте на варті громадського спокою».

«Обласна рада затверджує програми забезпечення правопорядку та законності, територіальної цілісності та оборони, наповнюючи їх суттєвим фінансуванням. Переконаний, що спільними зусиллями ми досягнемо стабільність в регіоні. Нехай ваша нелегка, але почесна справа озивається людською вдячністю. Зичу вам міцного здоров’я, миру, щастя, добра, злагоди і натхнення у вашій гідній праці в ім’я Українського народу» – вітаючи полісменів, сказав голова обласної ради.

IMG_3501
IMG_3497
IMG_3503
IMG_3511
IMG_3516
IMG_3536
IMG_3524
IMG_3541
IMG_3526
IMG_3535
IMG_3498
IMG_3546
IMG_3563