19 липня

У Пісочині відкрили перше на Харківщині відділення «Укрпошти» нового формату

Нове відділення в мікрорайоні «Мобіль» розміщене в сучасному комфортабельному приміщенні.

Послуги тут надаватимуть, застосовуючи нові технології, які дозволять значно скоротити строки доставлення пересилань.

У відкритті закладу 18 липня взяв участь перший заступник голови ХОДА Марк Беккер. Він привітав співробітників та клієнтів «Укрпошти» від імені голови ХОДА Юлії Світличної.

«Відкриття нового сучасного поштового відділення - важлива подія для Пісочина. Такі відділення мають з’явитися в усіх районах області. Адже одне з найважливіших завдань, які ставить керівник області Юлія Світлична, - зробити так, щоб усі жителі Харківщини мали можливість отримувати якісні послуги у повному обсязі, - сказав Марк Беккер. - Неможливо переоцінити значення пошти для жителів сільської місцевості. Там люди отримують інформацію, газети, пенсії, можуть сплачувати комунальні та інші послуги. Саме тому ми робитимемо все від нас залежне, щоб підтримувати «Укрпошту» та не допустити скорочення мережі відділень».

 

Директор філії Харківської дирекції ПАТ «Укрпошта» Ваграм Гулян зазначив, що відділення в Пісочині - перше в області відділення нового формату. При відправленні пересилань тут застосовуватимуться нові технології. У відділенні працюватимуть чотири багатофункціональні операційні вікна: в одного працівника можна отримати консультацію, відправити або отримати лист чи посилку, здійснити платежі.

У приміщенні встановлено сучасну кліматичну систему для комфорту персоналу та клієнтів, організовано дитячий куточок. Відділення повністю пристосовано для осіб з інвалідністю.

«У старому приміщенні було мало місця, утворювалися черги. Листоношам не було де розміститися, навіть для посилок місця не було. А це приміщення просторе, зручне, є велика комора. Працювати в такому приміщенні набагато приємніше. І людям, думаю, теж приємніше буде приходити», - говорить оператор відділення поштового зв’язку Лідія Куць.

Загалом у відділенні працюють 10 співробітників. Вони обслуговуватимуть  близько 11 тисяч жителів Пісочна. Відділення працюватиме з 8 до 19 години без перерви.

Фото
Шаблоны для сайта