14 серпня

Вадим Данієлян зустрівся з головою Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Харкові

Під час заходу, що відбувся 14 серпня, сторони обговорили основні напрямки роботи ОБСЄ та рівень безпеки на території Харківщини.

Зустріч відбулася за участю заступника голови ХОДА Вадима Данієляна, представників Харківського офісу Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні на чолі з керівником офісу Бо-Евертом Лінне та керівників структурних підрозділів ХОДА.

«Суспільно-політична ситуація в Харківській області стабільна та контрольована з боку органів державної влади. Під особливою увагою голови ХОДА Юлії Світличної знаходяться питання забезпечення соціальних гарантій внутрішньо переміщеним особам – проведення виплат та поліпшення житлових умов для ВПО у Харківській області», - такими словами розпочав зустріч Вадим Данієлян.

Представники офісу Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в місті Харків поділилися своїми враженнями від перебування на території області.

 

«Я працюю в Харкові майже 2 роки, до цього був у Косово. Дуже часто ситуацію Косово та Донбаської кризи порівнюють, але, лише перебуваючи тут, я розумію, що це неправильно. Рівень освіти в Україні набагато вищий та якісніший. А освіта - це запорука розвитку країни», - відзначив Бо-Еверт Лінне.

Директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов розповів присутнім про програми підвищення рівня безпеки на території Харківської області.

«Програма протидії терористичній діяльності, Програма забезпечення публічної безпеки та протидії злочинності та Програма забезпечення безпеки дорожнього руху – все це складові успішної підтримки рівня безпеки на території Харківської області», - сказав Олексій Максимов.

За результатами зустрічі сторони домовилися про продовження співпраці.

Шаблоны для сайта