27 серпня

У селищі Донець відремонтують систему водопостачання

Водопровід, який не ремонтувався понад 50 років, забезпечує питною водою 2500 жителів населеного пункту.

Винести питання фінансування ремонтних робіт на розгляд сесії обласної ради пообіцяв мешканцям Донця заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко, який разом з Михайлом Черняком відвідав населений пункт у рамках робочої поїздки в Зміївський район.

Представники обласної адміністрації провели зустріч з керівництвом КП «Донець» та поспілкувалися з мешканцями селища.

«У нас прекрасна вода, що добувається на глибині 860 метрів та відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам. Але система водопостачання дуже стара і не витримує навантаження, маємо 3-4 прориви на місяць», - розповів директор КП «Донець» Микола Науменко.

Реконструювати необхідно водопровід від свердловини до приватного сектору та по вулицях Олімпійська, Миру, Садова, Маяковського, Вишнева, Дружби, Гагаріна та Ювілейна.

 

«Завдання голови ХОДА Юлії Світличної – забезпечити комфортні умови проживання та надання якісних послуг для жителів всіх без винятку населених пунктів області. І питання забезпечення якісною питною водою, безумовно, є дуже важливим. Ми розуміємо це, і за ініціативи обласної державної адміністрації питання фінансування робіт з обласного бюджету буде винесене на розгляд депутатів обласної ради», - запевнив Євгеній Шахненко жителів Донця.

Шаблоны для сайта