×

Попередження

JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/vc214509/inforegion.kh.ua/www/images/universion
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/universion
05 вересня

Х Міжнародний дитячий телефестиваль «Дитятко» розпочався

Першим заходом ювілейного Х Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко», що триватиме у Харкові протягом чотирьох днів, стало відкриття виставки «Дитинство. Творчість. Фантазії» в інформаційно-виставковому центрі «Бузок»

 

З нагоди дитячого свята мистецтва, кіно та телебачення у виставковому залі зібралось чимало дітей та батьків, які ознайомились з діяльністю Клубу інтелектуальної творчості «Універсум». 

Зокрема, відвідувачі подивились картини юних художників, виступи вокально-танцювальних колективів, познайомились з процесом створення пісочних анімацій. 

Також діти з величезним задоволенням брали участь в інтерактивних конкурсах, в ході яких за допомогою короткого опису необхідно було визначити героїв фільмів та мультфільмів, а також назвати усі відомі дітям професії людей, задіяних у створенні кіно та телебачення. 

Нагадаємо, що урочисте відкриття Х Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко» відбудеться сьогодні, 5 вересня, у Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Програма фестивалю

{gallery}universion{/gallery}

Шаблоны для сайта