11 вересня

У Барвінковому після капремонту відкрили центральний вхід стаціонару ЦРЛ

Роботи в закладі триватимуть – кошти на це виділили з обласного бюджету. Про це повідомив перший заступник голови ХОДА Марк Беккер.

9 вересня він із робочою поїздкою відвідав Барвінківський район. На Барвінківщині Марк Беккер взяв участь у низці заходів до Дня заснування району та міста Барвінкове, провів робочу нараду з місцевим керівництвом, поспілкувався з громадою та оглянув хід робіт на об’єктах інфраструктури, освіти та сфери охорони здоров’я.

Першим із таких об'єктів стала Барвінківська центральна районна лікарня. Тут завершили капітальний ремонт центрального входу до стаціонарного відділення.

«Відкриття центрального входу до ЦРЛ - це перший крок до подальшого розвитку та приведення приміщень районної лікарні до відповідних санітарних зразків», - відзначив перший заступник голови ХОДА.

Він повідомив, що за ініціативи керівника області Юлії Світличної на останній сесії обласної ради (30 серпня) було виділено додаткові кошти на проведення капремонту лікарні.

 

«Кошти виділені для проведення капітальних ремонтів приміщень холу та дитячого відділення центральної лікарні на загальну суму 2,7 млн грн», - сказав Марк Беккер.

Зараз у ЦРЛ завершують монтаж нових енергозберігаючих вікон у північній частини стаціонарного корпусу, утеплюють покрівлю та реконструюють систему опалення. Роботи в дитячому відділенні планують завершити вже цього року.

«Ремонт буде проведений за європейськими стандартами. Це суттєво покращить умови лікування та перебування пацієнтів на стаціонарному лікуванні, зменшить витрати на утримання будівлі в належному технічному стані та обсяги споживання енергоносіїв», - відзначив Марк Беккер.

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/94743

Шаблоны для сайта