13 вересня

Сергій Чернов оголосив проект Резолюції Всеукраїнської наради-семінару для представників органів місцевого самоврядування

Президент Української асоціації районних та обласних рад, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов озвучив проект Резолюції Всеукраїнської наради-семінару для представників органів місцевого самоврядування.

Документ був одноголосно підтриманий учасниками заходу.

 

Так, головні пункти Резолюції акцентують свою увагу на подальшій роботі над законодавством, зокрема підтримці першочергових нормативно-правових актів, що у подальшому забезпечать динамічний розвиток децентралізації та місцевих рад.

Не оминули увагою й органи державної влади. Тож напрацьовані пропозиції та звернення до таких суб’єктів.

Є пункт про звернення до ЦВК, аби колегіальний орган забезпечив можливість проведення виборів  у ОТГ, задля вирішення нещодавно складеної ситуації з блокуванням таких у понад 100 потенційних громадах.

Також Резолюція наголошує на необхідності проведення низки навчальних програм для представників органів місцевого самоврядування та широкій комунікаційній роботі.

Пропозиції до головного документу наради-семінару приймаються у термін до 18.00 17 вересня на електронну скриньку Секретаріату Асоціації. – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Нагадаємо, цьогоріч нарада-семінар зібрала керівників та депутатів органів місцевого самоврядування усіх рівнів. Офіційна Програма закінчується сьогодні. Завтра – обмін досвідом.

Шаблоны для сайта