Print this page
14 вересня

Запрошуємо до участі у програмі «Інтегроване просторове планування для об'єднаних територіальних громад»

До 28 вересня триває подача заявок на участь у освітньо-практичній програмі «Інтегроване просторове планування для об'єднаних територіальних громад».

Мета програми: підвищити компетентність представників об’єднаних територіальних громад, громадських об'єднань та місцевого бізнесу у плануванні просторового розвитку ОТГ  та надати додаткову професійну підготовку молодим фахівцям у сфері просторового планування із застосування інструментів стратегічного дизайну та інтегрованого підходу до планування територій у реальних умовах ОТГ в Україні.

 

Участь у програмі передбачає розробку учасниками концепції стратегічного просторового розвитку. Цей документ дозволяє запланувати довгостроковий інтегрований розвиток всієї території ОТГ, з урахуванням національного та регіонального контекстів, в рамках сталого використання природніх ресурсів та земель.

Програма створена CANactions School of Urban Studies, експериментальною незалежною освітньою інституцією, що займається дослідженнями та розробкою концепцій та визначенням конкретних дій для розвитку міст України.

Учасниками програми можуть бути представники об’єднаних територіальних громад та молоді  фахівці у сфері просторового планування за результатами  відкритого конкурсу заявок, що оцінюватимуться  незалежною комісією у складі представників CANactions School for Urban Studies та програми         "U-LEAD з Європою".

Тривалість програми: 11 місяців (з яких 5 місяців (січень – травень 2019 року)  інтенсивна зайнятість один тиждень на місяць).

Участь у програмі безкоштовна.

Місце проведення: Київ та Центри розвитку місцевого самоврядування в регіонах України.

Кінцевий термін подачі заявок:

28 вересня 2018 року – для команд ОТГ;

7 жовтня 2018 року – для молодих фахівців.

Умови участі та форми заявки  за посиланням:

http://www.canactions.com/integrated_spatial_planning_for_amalgamated_hromadas