21 вересня

Володимир Скоробагач привітав ветеранів із Днем партизанської слави

Заступник голови Харківської обласної ради Володимир Скоробагач поклав квіти до пам'ятника підпільникам та партизанам Харківщини, а також привітав зі святом ветеранів області.


Звертаючись до учасників урочистостей він сказав: «Вітаю вас зі святом, з Днем партизанської слави. Хочу звернутися до ветеранів і сказати вам спасибі за ваш подвиг, який ви здійснили в в роки Другої світової війни.

 


 У кого як не у вас брати приклад нашої молоді. Ви завжди стоїте на передовій, берете активну участь у всіх суспільних процесах нашого міста і області, турбуєтеся за те, щоб в нашому регіоні був мир і спокій. А ми в свою чергу будемо робити, всі щоб так і було ».


Заступник голови обласної ради також побажав їм міцного здоров'я, гарного настрою, душевного тепла і щасливого довголіття.


За словами Володимира Скоробагач, ветеранів з кожним роком стає все менше. «Тому наша допомога, турбота та увага - це менше що ми можемо зробити для людей, які свого часу зробили подвиг заради нас і наших дітей, заради того, щоб ми жили під мирним небом», - зазначив він.

Шаблоны для сайта