Print this page
05 жовтня

У ХОДА відбулась зустріч міністрів закордонних справ України та Словацької Республіки

5 жовтня в Харкові з робочою поїздкою - Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та Міністр закордонних та європейських справ Словацької Республіки Мирослав Лайчак.

У зустрічі двох міністрів взяли участь перший заступник голови ХОДА Марк Беккер та заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев. 

Починаючи зустріч, Павло Клімкін подякував Мирославу Лайчаку за візит до Харкова й звістку про плани щодо відкриття тут почесного консульства. Він також висловив сподівання, що зв’язки між Слобожанщиною та Словаччиною стануть ще міцнішими.

«Я завжди дуже люблю приїжджати до Харкова, тут особлива атмосфера, відчуваєш себе майже вдома. Харків, Слобожанщина – це місце дуже класних, відкритих людей, які знають як робити справу. Суперово, що Словаччина буде мати тут почесне консульство, і що зараз є дуже багато зв’язків не тільки бізнесових, академічних, але й людських», - сказав Павло Клімкін. 

 

Він також висловив сподівання, що після цього візиту до Харкова збільшиться потік словацьких туристів, бізнесменів і студентів.