26 жовтня

Сергій Чернов перебуває з робочою поїздкою у Дворічанському районі

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, перебуваючи сьогодні на Дворічанщині, візьме участь у відкритті низки міні-проектів обласного конкурсу «Разом у майбутнє», відвідає молочний комплекс сільськогосподарського підприємства «Вільшанське», а також зустрінеться з головами сільських і селищних рад, активом територіальних громад.

В програмі робочої поїздки Сергія Чернова участь у мітингу та покладення квітів до меморіалу загиблим у селищі Дворічна з нагоди визволення України від нацистських загарбників.

 

Під час зустрічі голови обласної ради із сільськими головами та керівниками ініціативних груп району відбудеться презентація дев’яти реалізованих міні-проектів переможців обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

Крім того, у селі Вільшани Сергій Чернов відвідає молочний комплекс приватного сільськогосподарського підприємства «Вільшани» та наочно ознайомиться із новим сучасним обладнанням для утримання та обслуговування тварин.

Джерело: http://www.oblrada.kharkov.ua/ua/press-center/news/20423-sergij-chernov-perebuvae-z-robochoyu-pojizdkoyu-u-dvorichanskomu-rajoni

Шаблоны для сайта