01 листопада

Три мільйони гривень матеріальної допомоги нададуть мешканцям області

За участю першого заступника голови Харківської обласної ради Віктора Коваленка відбулося засідання комісії з питань надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям Харківської області, які опинилися в скрутній життєвій ситуації.

На розгляд комісії було винесено понад 580 звернень громадян, які опинилися у скрутному матеріальному положенні чи потребують допомоги у вирішенні складних життєвих ситуацій.

Усього, за результатами розгляду заяв, адресна грошова допомога громадянам буде направлена у розмірі близько трьох мільйонів гривень. Виплати здійснюватимуться з обласного бюджету.

 

Допомогу отримають громадяни, які потребують вартісного лікування, в тому числі онкозахворювань, а також хірургічного втручання, зокрема, із заміни кришталика при катаракті та ендопротезуванні.  

Крім того, одноразову матеріальну допомогу буде надано трьом сім’ям загиблих у зоні АТО, дев’яносто трьом учасникам антитерористичної операції й мешканцям області  для вирішення соціально-побутових питань. Максимальний розмір одноразової адресної грошової допомоги складає 20 тис грн.

Загалом з початку цього року комісія розглянула 8170 звернень, що у 1,5 рази більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року,  та надала матеріальну допомогу на суму 38,6  млн грн.

Джерело: http://oblrada.kharkov.ua/ua/press-center/news/20458-tri-miljoni-griven-materialnoji-dopomogi-nadadut-meshkantsyam-oblasti

IMG_8318
IMG_8283
IMG_8303
IMG_8276
IMG_8287
IMG_8289
IMG_8297
IMG_8299
IMG_8306
IMG_8313

 

 
Шаблоны для сайта