19 грудня

Євгеній Шахненко ознайомився з ходом ремонтних робіт у Борівській опорній школі

Утеплення й оздоблення фасаду, заміна вікон проводилися в цьому році коштом обласного бюджету й знаходяться на завершальному етапі.

18 грудня під час робочої поїздки до Борівського району заступник голови ХОДА за дорученням керівника області Юлії Світличної проінспектував хід ремонту опорної школи. Він відзначив якість проведених робіт та просив підрядників проводити роботи згідно з графіком.

Як зазначив голова Борівської РДА Віталій Кіян, відповідну проектно-кошторисну документацію було розроблено в 2017 році. Цього року проведені енергоощадні заходи: замінено 26 вікон, майже завершено утеплення та оздоблення фасаду школи.

Також Євгеній Шахненко відвідав початкові класи, що обладнані відповідно до вимог Нової української школи. Три класи оснащені новими меблями, комп’ютерною технікою та мультимедійними дошками. Крім того, цього року тут було створено ресурсну кімнату для інклюзивної освіти. Інклюзивно-ресурсний центр при школі планують відкрити наступного року.

 

За словами Віталія Кіяна, РДА вже подала відповідні документи для участі в конкурсі, який фінансується коштом ДФРР.

«Планується заміна покрівлі, внутрішній ремонт, а також ремонти системи теплопостачання, електрообладнання, санітарних вузлів», - зазначив голова РДА.

Під час візиту Євгеній Шахненко також перевірив якість виконаних робіт у КЗ «Борівська дитяча музична школа». Ремонтні роботи також проводилися коштом обласного бюджету, було утеплено фасад, проведені внутрішні ремонтні роботи. Наразі тут тривають навчання.

Шаблоны для сайта