14 березня

Вадим Головко став срібним призером чемпіонату України зі стрільби з лука

Змагання відбулись з 9 по 13 березня в харківському спорткомплексі «ХАІ».

Турнір зібрав близько 100 спортсменів з дев’яти областей країни та Києва, які виявили сильніших в стрільбі з класичного та блокового лука. Харківські лучники в рідних стінах здобули одну срібну медаль. У змаганнях серед чоловіків у стрільбі з блокового лука її завоював Вадим Головко, який у сумі за два кваліфікаційні та два олімпійські раунди показав другий результат. Краще за нього відстріляв лише Антон Лілевський, який став переможцем.

Серед жінок у стрільбі з блокового лука перемогла Катерина Палеха з Львівської області.

У стрільбі з класичного лука харків’яни зачепитися за медалі не змогли. Кращі результати були у Віктора Рубана, який посів шосте місце в змаганнях серед чоловіків, Тарас Трифонов був п’ятим серед кадетів, а Катерина Мазорчук посіла 13-е місце серед жінок.

 

Переможцями турніру сильніших у стрільбі з класичного лука стали: Анастасія Павлова (Херсонська область) – серед жінок, Ольга Шубкіна (Чернівецька область) – серед кадеток, Олексій Гунбін (Сумська область) – серед чоловіків, Стефан Костик (Чернівецька область) – серед кадетів.

Ці змагання стали одним з етапів підготовки збірної України до Європейських ігор, які з 21 по 30 червня цього року відбудуться в столиці Білорусі. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

Шаблоны для сайта