20 березня

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

До першого заступника голови ХОДА зверталися переважно з питаннями, що стосувалися земельних відносин.

Так, з проханням допомогти в отриманні земельної ділянки на території Богодухівського району до Марка Беккера звернулася учасниця АТО. Вона відзначила, що сільська рада готова виділити землю та знайшла відповідну ділянку, проте процес постійно вимагає додаткових погоджень.

«Ваше питання буде розглянуто в найкоротші терміни», - запевнив перший заступник голови ХОДА.

Він доручив представникам ГУ Держгеокадастру в Харківській області взяти вирішення цього питання на контроль.

З питаннями щодо оформлення земельних ділянок до Марка Беккера також зверталися жителі Чугуївського, Первомайського та Лозівського районів області.

 

Група дачників, чиї ділянки розташовані на території СТ «Держпром» у Дергачівському районі звернулася до першого заступника голови ХОДА з проханням сприяти вирішенню питання щодо дотримання належного санітарного стану на території садівничого товариства. Заявники розповіли, що господарі однієї з ділянок СТ організували притулок для собак, але санітарію на його території не підтримують. У результаті проблеми мають усі сусіди. Керівник товариства, за словами заявників, відмовляється брати участь у вирішенні проблеми.

«Ми спрямуємо лист на Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області та керівництву Малоданилівської ОТГ. Вирішення цього питання знаходиться в межах їх повноважень. Нехай організовують комісію, виїжджають на місце та вирішують це питання, якщо садове товариство в особі керівництва не може навести там лад», - відповів Марк Беккер.

Він доручив керівництву Департаменту АПР ХОДА взяти на контроль хід вирішення порушеного питання. Усі питання, що були озвучені під час прийому громадян, Марк Беккер пообіцяв детально вивчити та надати заявникам відповіді й можливу допомогу в рамках законодавства України.

Фото
Шаблоны для сайта