02 квітня

Юні майстри шорт-треку переможно виступили на чемпіонаті України

Змагання відбулись у Харкові. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

За підсумками чемпіонату на рахунку харківських спортсменів були 8 золотих, 6 срібних та 6 бронзових нагород.

У змаганнях серед юнаків найуспішніше виступив харків’янин Данило Федоренко, який здобув чотири золоті медалі. Микита Глотов та Микита Моісеєв розділили між собою срібні та бронзові нагороди.

В естафеті на 3000м перше місце посіла команда «Харків-1» (Федоренко Данило, Мошенський Богдан, Бергін Данило, Топчій Максим). Друге місце було за киянами, а третє посіла команда «Харків-2» (Глотов Микита, Моісеєв Микита, Гагатік Олександр, Дацина Кирило).

 

У змаганнях серед дівчат чотири золоті медалі здобула харків’янка Уляна Дуброва. Вона перемогла на дистанціях 1500, 1000 та 500м, а також в естафеті на 3000м.

На дистанції 1500м харків’янки Вікторія Червенко та Марія Старченко посіли, відповідно, друге та третє місце. Крім того, Вікторія Червенко фінішувала другою на дистанції 1000м, де бронзовою призеркою стала ще одна харківська спортсменка Софія Хочіна.

Харків’янки Світлана Репецька, Тетяна Зарванська, Марія Старченко та Тетяна Харківська у складі команди «Харків-2» завоювали срібну медаль в естафеті.

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/98123

Шаблоны для сайта