Print this page
08 липня

На Куп'янщині відбувся фестиваль-огляд «Цвіт папороті»

Захід провели в районному будинку культури, де за останні кілька років зробили комплексний ремонт та оновили обладнання.

Участь у фестивалі-огляді виконавців молодіжної естрадної пісні «Цвіт папороті» взяли виконавці з 6 районів, а також міст Куп'янськ та Ізюм. За 18 років існування фестивалю його учасниками стали 406 аматорів вокального співу з різних куточків Харківщини. Цього року у фестивалі брали участь талановиті співаки з Куп’янського, Борівського, Дворічанського, Ізюмського, Шевченківського та Чугуївського районів.

Під час свята заступник голови ХОДА Вадим Данієлян передав усім присутнім вітання від керівниці області Юлії Світличної та побажав молодим виконавцям творчих успіхів, яскравих перемог, здійснення всіх мрій, а глядачам - гарного святкового настрою.

«Дуже приємно, що фестиваль відбувається в оновленому районному будинку культури, - сказав Вадим Данієлян. - За активної підтримки Харківської обласної державної адміністрації та в тісній співпраці з РДА за останні 4 роки у приміщенні провели ремонтні роботи та оновили матеріально-технічну базу».

 

Учасникам та переможцям фестивалю «Цвіт папороті» вручили традиційні статуетки, дипломи та подарунки.