09 липня

У Куп’янську відновлюють автопарк медичної мережі

Ключі від нових автомобілів для територіального медичного об’єднання під час робочої поїздки до Куп’янського району передав Вадим Данієлян.

Заступник голови ХОДА зазначив, що авто були придбані в рамках реалізації комплексної обласної програми «Здоров’я Слобожанщини». Транспортні засоби необхідні для перевезення медичного персоналу з селища Ківшарівка, який після змін у організації надання медичних послуг працює в лікарні міста Куп’янськ.

«Проблема транспортування працівників стояла дуже гостро, але зараз вона майже вирішена. Завдяки сприянню керівництва Харківської обласної державної адміністрації та особисто голови ХОДА Юлії Світличної ми отримали новий автобус, який буде призначено саме для перевезення ківшарян», - зазначив міський голова Куп’янська Валерій Говоров.

Після урочистостей заступник голови ХОДА Вадим Данієлян разом із Куп’янським міським головою відвідали приміщення поліклініки та Курилівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, яка була зведена менше ніж за рік коштом державної субвенції.

 

Шаблоны для сайта