Print this page
10 липня

Жителі області зверталися до Михайла Черняка за допомогою у вирішенні соціальних і медичних питань

10 липня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

На прийом до Михайла Черняка звернулися близько двох десятків жителів області. В основному заявники просили допомоги в лікуванні та придбанні дорогих медичних препаратів, а також проведенні оперативних втручань. З такими питаннями звернулися мешканці Харкова, Харківського, Дергачівського, Балаклійського, Валківського та Зміївського районів.

Михайло Черняк запевнив, що всі звернення розгляне профільна комісія з надання одноразової матеріальної допомоги.

Також заявники зверталися за допомогою в проведенні медичного обстеження й лікування. Так, мешканка Харківського району розповіла про необхідність проведення обстеження шлунково-кишкового тракту.

«Необхідне медичне обстеження та лікування вам буде надано в Харківській обласній клінічній лікарні», - запевнив заявницю Михайло Черняк.

 

Допомогу в обстеженні нададуть жителю Харкова, який скаржиться на неврологічний розлад, а також харків'янці, яка має потребу в реабілітації в післяопераційний період. Обстеження в обласній лікарні пройде мешканка Балаклійського району, яка поскаржилася на хвороби очей та глухоту.

Також до Михайла Черняка звернувся житель Дергачівського району з проханням сприяти у вирішенні проблемного питання щодо призначення субсидії синові.

Усі підняті в ході прийому питання заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.