03 вересня

Триває реєстрація на інфотиждень Програми «Еразмус+»

Заходи, де йтиметься про особливості участі у цій міжнародній програмі, пройдуть з 4 до 8 листопада 2019 року.

Вони зацікавлять студентів та випускників вишів, освітніх управлінців, представників громадських організацій та місцевої влади, які хочуть отримати грант для втілення ідей.

Реєстрація триватиме до 25 жовтня. 

«Оскільки торік Україна отримала окреме вікно для фінансування в «Еразмус+», вже 2020 року українські дослідники матимуть більше шансів на отримання гранту, - розповідають на Урядовому порталі. - Щоб претенденти краще розуміли особливості участі та можливості програми, для них проведуть низку тренінгів. Там можна буде зустрітися з потенційними міжнародними партнерами та дізнатися про досвід учасників, які вже втілюють проєкти».

 

Для університетів та інших організацій, які вже працюють над проєктами за напрямами «Еразмус+», проведуть заходи з підтримки. Долучитися до них також буде корисно тим, хто хоче отримати грант для обміну на навчання, практику, викладання, підвищення кваліфікації, стипендію в магістратуру тощо.

Участь у навчальних тренінгах - безкоштовна.

Ознайомитися з програмою тижня можна тут.

Організатором є Національний Еразмус+ - офіс в Україні спільно з Міністерством освіти і науки, Міністерством молоді та спорту за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури.

Нагадаємо, що 12 молодіжних проєктів за участю України отримають понад 1,4 млн євро в Програмі ЄС «Еразмус+».

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/100110

Шаблоны для сайта