08 жовтня

Сьогодні професійне свято відзначають юристи

Вітання голови Харківської обласної ради Сергія Чернова з нагоди святкування Дня юриста.

Шановні юристи Харківщини!

Від усього депутатського корпусу обласної ради прийміть щиросердні вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста, яке об’єднує усіх, хто сприяє розбудові демократичної, правової Української держави.

 

Професія юриста – це не просто трудомістка і кропітка щоденна робота, яка вимагає найширшого кругозору, об’ємного багажу знань, практичних умінь і навичок в області права, це, перш за все, місія вірного і відданого служіння рідній Слобожанщині та інтересам Батьківщини!

Різнобічна діяльність харківських юристів спрямована на забезпечення законності і справедливості, вдосконалення законодавства, посилення гарантій захисту прав та інтересів громадян, держави і суспільства, підвищення правосвідомості та правової культури населення.

Приємно, що в сфері юриспруденції регіону з’являються молоді та перспективні фахівці, які мають щире прагнення присвятити всі свої  знання і сили розвитку регіону й країни.

Тож, бажаємо юристам Харківщини успіхів у благородній справі, мужності та непохитності в служінні Правді й відстоюванні Закону. Міцного вам здоров’я, оптимізму, натхнення і подальших професійних досягнень.

Шаблоны для сайта