18 жовтня

На Харківщині понад 90 ліцеїстів урочисто склали присягу

Із визначною подією вихованців Харківського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Правоохоронець» привітав перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко.

Сьогодні 91 ліцеїст навчального закладу обрали майбутньою професією військову справу та пішли у доросле життя, присягнувши на вірність українському народу. Своєю клятвою вони обіцяли відповідально та свідомо виконувати обов’язки ліцеїстів та готувати себе до військової служби.

У вітальному слові перший заступник голови обласної ради зазначив, що для тих, хто ще вчора був учнем, розпочинається новий етап в житті: «Сьогодні ви отримали горде звання ліцеїста. Я щиро бажаю вам успіхів та натхнення, а також мужності та гідних вчинків. Харківщина та держава покладає на вас обов’язки захисту нашої країни», – сказав Віктор Коваленко.

 

Начальник ліцею Аліса Дербеньова наголосила, що офіцерський та педагогічний склад освітнього закладу зробить все можливе для того, щоб підготувати учнів до самостійного життя, дати інтелектуальний, фізичний та психологічний рівень підготовки, який дозволить їм у майбутньому стати курсантами кращих вищих навчальних закладів сектору оборони та національної безпеки країни.

Довідково: Харківський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Правоохоронець» заснований у 2005 році на базі юридичного ліцею Харківського національного університету внутрішніх справ.

Загальноосвітній навчальний заклад з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів, а саме предметів суспільно-гуманітарної спрямованості та допрофесійної підготовки (проведення поглибленої юридичної та посиленої фізичної підготовки, виховання у юнаків готовності до служби в органах внутрішніх справ і формування у них навичок, необхідних для цієї служби), що забезпечує реалізацію права дітей, які потребують соціальної допомоги, та дітей, які мешкають у населених пунктах Харківської області на отримання профільної загальної середньої освіти.

IMG_9008
IMG_9023
IMG_9033
IMG_9031
IMG_9016
IMG_9053
IMG_9059
IMG_9068
IMG_9054
IMG_9062
IMG_9077
IMG_9060
IMG_9065
IMG_9074
IMG_9001
Шаблоны для сайта