21 жовтня

Професійне свято відзначають працівники харчової галузі

Вітання голови Харківської обласної ради Сергія Чернова  з Днем працівників харчової промисловості.

Шановні працівники харчової промисловості та ветерани галузі!

Вітаю вас із професійним святом. Галузь харчової промисловості – одна з найважливіших складових економіки і Харківщина пишається підприємствами, продукція яких відома багатьом поколінням наших земляків і давно стала визнаним брендом, переможцем престижних виставок і конкурсів.

 

Саме завдяки вашій наполегливій роботі харчова галузь регіону впродовж тривалого часу утримує високі темпи зростання обсягів виробництва, постійно нарощуючи експортний потенціал. Так, за даними Держкомстату, виробництво харчових продуктів у Харківській області лише за вісім місяців поточного року в загальному обсязі реалізованої продукції переробної промисловості склало 13,3 млрд грн.

Переконаний, ваш професіоналізм, небайдуже ставлення до справи, чітке дотримання найвищих стандартів якості і досвід сприятимуть зміцненню галузі, підвищенню її інвестиційної привабливості, динамічному розвитку економіки Харківщини та всієї України.

Від щирого серця бажаю всім працівникам харчової промисловості невичерпної енергії, упевненості в завтрашньому дні, достатку, гідних умов праці та широких можливостей для нових трудових досягнень і кар’єрного зростання. Міцного вам здоров’я, довголіття, здійснення планів і бажань, благополуччя та процвітання. Зі святом!

Шаблоны для сайта