22 жовтня

Стартують дев’яті «Канікули з Політехом»

У програмі - понад пів сотні різноманітних майстер-класів, воркшопів, інтерактивних лекцій, ігор, експериментів та інших заходів від викладачів і студентів ХПІ.

Гості зможуть взяти в них активну участь, а також побувати на кафедрах, лабораторіях вишу, екскурсіях кампусом Політеху.

Крім того, старшокласники зможуть пройти експрес-тестування ЗНО щодня з 28 жовтня 1 листопада. Початок - о 10:00, 11:00, 12.00 за адресою: НТУ «ХПІ», навчальний корпус №2 (У2), перший поверх, аудиторія 102.

«Канікули з Політехом» триватимуть з 28 жовтня по 2 листопада. Участь - безкоштовна.

Серед напрямів науково-пізнавальних івентів - IT, хімія, фізика, електроніка, енергетика, мехатроніка, менеджмент, бізнес, психологія, соціологія та інші. Свої інтерактивні заходи представлять понад 30 кафедр НТУ «ХПІ».

Більше інформації про заходи, час і місце їх проведення можна дізнатися на сайті.

 

Програма «Канікул з Політехом»

Довідка. Проєкт «Канікули з Політехом» стартував восени 2017 року. Його організаторами і спікерами є викладачі, аспіранти, студенти різних кафедр НТУ «ХПІ». Протягом тижня, в період шкільних канікул, дітям презентують програму різноманітних заходів - майстер-класів, воркшопів, інтерактивних ігор та лекцій, лабораторних робіт, демонстрацій, дослідів. Гостями Канікул стають не лише діти, а й дорослі - їхні батьки, вчителі. Головна ідея проєкту - показати природничі (хімію, фізику, математику та ін.), соціальні науки цікаво, мотивувати дітей займатися наукою в майбутньому. Для цього лектори використовують STEM-підхід у своїх заходах, дозволяючи учасникам занурюватися в наукове середовище, брати участь у практичних демонстраціях, працювати в командах.

Шаблоны для сайта