Print this page
29 листопада

Олексій Кучер привітав прокурорів з професійним святом

1 грудня в Україні відзначають День працівників прокуратури.

Голова ХОДА відзначив, що в минулому працював і в прокуратурі, й був адвокатом. Тому багатьох прокурорів Харківської області знає особисто.

«З багатьма з вас ми зустрічались у процесах. Ви знаєте, загартовані, професійні прокурори гартували адвокатів. Ми багато чого навчались у вас. При цьому ми, по суті, робили ту саму роботу. Ми були (я – був, а ви й зараз є) на сторожі захисту прав громадян, їх законних інтересів», - відзначив Олексій Кучер.

Голова ХОДА також підкреслив, що Президент України Володимир Зеленський відзначив роботу нового прокурора Харківської області Олександра Фільчакова. Олексій Кучер попросив співробітників відомства в усьому підтримувати свого керівника.

Сам Олександр Фільчаков, вітаючи підлеглих, нагадав їм про великі очікування суспільства щодо ефективної роботи правоохоронців.

«Процес реформування триває. Але ми не маємо можливості чекати. Суспільство хоче бачити наші реальні здобутки в протидії корупції, забезпеченні принципів невідворотності покарання та передачі до суду актуальних кримінальних проваджень. Давайте пам’ятати, що результат роботи відомства формує кожен його працівник», - сказав прокурор Харківської області.