13 грудня

У 2020 році в Харківську область приїдуть делегації бізнесу з Бразилії

Розвиток міжрегіонального співробітництва голова ХОДА Олексій Кучер обговорив з Почесним консулом Федеративної Республіки Бразилія в Харкові Сергієм Круцевляком.

Олексій Кучер підкреслив, що залучення інвестицій в Харківську область є одним з головних пріоритетів в його роботі.

 

«Мені б хотілося, щоб ми з процесу дискусії перейшли до конкретних справ. Якщо є конкретні пропозиції, ми абсолютно відкриті. Ми готові створити майданчик для інвестицій і створити всі умови для бізнесу», - сказав голова ХОДА.

Сергій Круцевляк наголосив на перспективах розвитку економічного співробітництва між Харківською областю і штатами Бразилії. Він розповів про візит делегації почесного консульства в Бразилію.

«У цьому році у нас відбувається дуже серйозне зміцнення зв'язків. І на наступний рік - великі плани, які ми можемо дуже серйозно використовувати для зміцнення економічного співробітництва, - сказав почесний консул. - У вересні був великий візит нашого консульства до 4 штатів, і всі вони виявили бажання зробити візит у відповідь з делегаціями бізнесу - саме регіонального рівня. У них дуже потужні федерації промисловців і підприємців і дуже потужні агентства економічного розвитку».

Сергій Круцевляк запропонував Олексію Кучеру узгодити час візиту делегацій, попередньо йдеться про весну 2020 року. Почесний консул Федеративної Республіки Бразилія в Харкові також зазначив, що є можливість провести форум за участю бразильського бізнесу. Сторони домовилися підготувати інвестиційні пропозиції з боку Харківської області, які можуть бути озвучені бразильським інвесторам. Серед перспективних сфер співробітництва виділили сільське господарство, машинобудування, IT і фармацію.

Фото

 

Шаблоны для сайта