20 січня

На міжнародному турнірі з боротьби харків’яни вибороли 6 медалей

17 та 18 січня Палац спорту «Локомотив» приймав юних борців з 10 країн світу на міжнародному турнірі з вільної боротьби серед кадетів пам'яті Леоніда Дуная.

Під час урочистої церемонії відкриття учасників змагань привітала та побажала успіхів найсильнішим виконувачка обов'язків начальника Управління у справах  молоді та спорту Харківської облдержадміністрації Юлія Подзолкова.

Серед найсильніших на домашньому турнірі опинилися і харківські борці, які здобули 1 золоту, 3 срібні та 2 бронзові нагороди.

Переможцем у ваговій категорії до 110 кг став Рустам Пелін. Він успішно дійшов до фіналу, де повинен був зустрітися з іншим харківським борцем Дмитром Гаміловським. Але через травму Дмитро знявся зі змагань та став, таким чином срібним призером.

Срібну медаль виборов Станіслав Луценко. У фіналі вагової категорії до 51кг він поступився Арсену Бакаляну з Вірменії.

 

У змаганнях серед дівчат у вазі до 53кг друге місце посіла Альбіна Рилля. У фіналі харків’янка поступилася Лідії Занфуншан з Румунії.

Бронзовими призерами стали Володимир Качанов (вагова категорія - до 92кг) та Дарина Рутенко (вагова категорія - до 73кг).

Крім особистої першості, також відбулись командні змагання. Серед юнаків перемогла збірна України, а серед дівчат - збірна Донецької області.

Ці змагання стали для спортсменів одним з етапів підготовки до чемпіонату України серед кадетів, який наприкінці березня також відбудеться у Харкові.

Фото
Шаблоны для сайта