18 лютого

Євгеній Грицьков провів особистий прийом громадян

18 лютого до заступника голови ХОДА зверталися переважно за допомогою у вирішенні питань зі сфер освіти, науки, спорту та культури.

Так, група школярів з Харківського району просила сприяння в будівництві майданчика для воркауту в селищі Буди. Школярі розповіли, що в їхньому населеному пункті чимало молоді, яка мріє займатися спортом, але для цього потрібні спеціальні тренажери. За словами заявників, місцева влада погодилася допомогти у створенні майданчика, справа - за фінансуванням та розробленням проєктно-кошторисної документації.

«Я розберусь у цьому питанні, обов’язково зв’яжусь з керівництвом селища та району для того, щоб обговорити етапи, якими будемо рухатися у створенні вашого майданчика», - пообіцяв заступник голови ХОДА.

Ще один житель області звернувся на прийом з пропозицією щодо створення в Харкові Центру сучасних технологій для дітей. Заявник розповів, що має досвід роботи в системі вищої освіти та задля якісної підготовки школярів і студентів пропонує відкрити такий заклад позашкільної освіти. За задумом харків’янина, в центрі молодь зможе вдосконалювати знання та практичні навички в технічній сфері, в тому числі у створенні транспортного моделювання, робототехніки та аерокосмічних технологій.

 

Євгеній Грицьков поділився власним досвідом з розвитку профорієнтаційної роботи для дітей, запропонував заявнику підтримку фахівців ХОДА та порадив більш детально опрацювати проєкт.

Крім того, заявник просив сприяти охороні історичної пам’ятки – курганів у Золочівському районі. За його словами, більшість з курганів у цьому районі зруйновані – розорані сільгосппідприємствами.

Начальник управління культури та туризму ХОДА Олег Яцина розповів про процес інвентаризації курганів та внесення їх у спеціальний реєстр Науково-методичного центру охорони культурної спадщини.

Євгеній Грицьков взяв на контроль усі озвучені питання. Звернення громадян розглянуть профільні підрозділи ХОДА. Заявники отримають відповіді у встановлені законом терміни.

Фото
Шаблоны для сайта