26 березня

Для протидії поширенню короновірусу в області запроваджуються додаткові заходи

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов взяв участь у позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області, яка відбулася сьогодні у Будинку рад.

У заході також взяли участь депутати обласної ради, представники виконавчої влади, медичних установ та силових структур. Засідання проходило в режимі відео-конференції з районними органами влади.

Учасники засідання розглянули питання щодо введення додаткових заходів боротьби з поширенням коронавірусу COVID-19 на території Харківської області.

 

«Усе, що стосується питань із забезпечення життєдіяльності регіону, у тому числі за умов проведення заходів із попередження поширення коронавірусу, обласна рада їх вирішує оперативно у взаємодії з обласною державною адміністрацією. Тож звертаюся до своїх колег з органів місцевого самоврядування ,координувати свої дії з виконавчою владою і працювати разом, а також встановити контакти з представниками бізнесу, які готові надавати допомогу медичним установам», - сказав голова обласної ради.

Також Сергій Чернов повідомив, що Харківська обласна рада розглядає варіанти, за виникнення такої потреби, повести позачергову сесію, дотримуючись вимог карантину, можливо в он-лайн режимі.

IMG_8607
IMG_8611
IMG_8686
IMG_8645
IMG_8647
IMG_8613
IMG_8667
IMG_8658
IMG_8660
IMG_8692
IMG_8712

 

 
Шаблоны для сайта