Print this page
01 квітня

У Чкаловському завершили будівництво модульних котельних

1 квітня об’єкт, від якого залежить опалення населеного пункту на Чугуївщині, відвідав голова ХОДА Олексій Кучер.

«На початку цього опалювального сезону в нас виникли проблеми з опаленням у Чкаловському. Зараз з радістю повідомляємо, що будівництво завершено. Найближчим часом котельні будуть введені в експлуатацію», - сказав голова ХОДА.

Одну з чотирьох котелень уже ввели в експлуатацію, ще на трьох цей процес триває. Запуск усіх котелень, які є комбінованими й можуть працювати як на газу, так і на твердому паливі, забезпечать роботу центрального опалення у населеному пункті.

«На сьогодні всі пусконалагоджувальні роботи зроблені. Залишилася справа за малим - ввести в експлуатацію та дати газ. І тут хотів би попросити допомогти нам знайти порозуміння з ДАБКом та з прокуратурою, в якій знаходяться всі матеріали», -  звернувся голова Чкаловської ОТГ Віктор Соловйов.

 

Заступник голови ХОДА Руслан Тихонченко запевнив керівника об’єднаної громади, що питання вже вирішується.

«Ми вже спрямували відповідні листи. З дня на день чекаємо на відповідь, я думаю, що вона буде позитивною», - сказав Руслан Тихонченко.

Олексій Кучер наголосив, що введення в експлуатацію котелень є дуже важливим.

«Зараз ми в законному порядку отримаємо документи й подамо їх до Державного архітектурно-будівельного контролю. Я розраховую, що котельні введемо в експлуатацію, й Чкаловська ОТГ буде отримувати тепло від них», - сказав Олексій Кучер.

Фото