15 червня

Футболісти команди «Універ-Динамо» – переможці обласного чемпіонату

У селищі Високий на майданчиках спортивного комплексу «Металіст» відбувся фінальний матч зимового чемпіонату Харківської області з футболу серед аматорських команд. Привітав спортсменів перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко.

Переможцем чемпіонату, який проходив в атмосфері запеклої боротьби, стала команда «Універ-Динамо». В фіналі динамівці зустрілися із футбольним клубом «Зміїв» і вибороли перемогу з рахунком 3:1.

 

Віктор Коваленко, звертаючись до переможців турніру підкреслив, що футбол завжди видовищний і демократичний вид спорту, який вимагає доброї фізичної підготовки, вчить командній грі, загартовує характер і волю.

«У спорті велике значення має дух змагання, прагнення бути кращим, ніж твої суперники. І я дуже сподіваються, що команди, які взяли участь у обласній футбольній першості, здобудуть право грати на самих престижних чемпіонатах», – сказав він.

Перший заступник голови обласної ради за участь у змаганнях вручив переможця медалі та призи, а також передав командам дипломи учасників змагань. Побажав спортсменам сил, натхнення, здійснення бажань, ніколи не зупинятися на досягнутому і завжди йти до перемоги.

1
2
3
4
5
6
Шаблоны для сайта