19 червня

Ремонти доріг у рамках програми «Велике будівництво» ведуться згідно з графіками

18 червня заступник голови ХОДА Руслан Тихонченко провів робочу зустріч з представниками однієї з найбільших підрядних організацій, які ремонтують дороги області.

Руслан Тихонченко, директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко і генеральний директор компанії «Автомагістраль-Південь» Микола Тимофеєв обговорили питання, пов'язані з реалізацією на території Харківської області програми Президента «Велике будівництво» у частині реконструкції доріг державного і місцевого значення.

Руслан Тихонченко акцентував увагу підрядника на необхідності чіткого дотримання термінів виконання робіт.

«Ми розраховуємо на якісне виконання робіт. У цьому році ми можемо виконати такий обсяг ремонтних робіт, якого область ще не бачила. У нас уже затверджені списки об'єктів, крім того, є хороші перспективи і можливість виділення додаткових коштів», - зазначив заступник голови ХОДА.

Микола Тимофеєв розповів про те, що компанія «Автомагістраль-Південь» працює в 10 регіонах, і всюди роботи в рамках «Великого будівництва» - у самому розпалі.

 

«У Харківській області у нас працюють понад 300 робітників і понад 150 одиниць техніки. Плюс завжди є резерв потужностей на головній базі в Одеській області - на випадок, якщо потрібно буде посилити регіони. У нас достатньо потужностей, щоб виконати роботи в строк. Більш того, ми йдемо в усіх регіонах з випередженням графіків, у тому числі в Харківській області. Ми гарантуємо виконання зобов'язань навіть з урахуванням збільшення обсягів робіт», - запевнив підрядник.

Зараз компанія «Автомагістраль-Південь» виконує роботи на дорогах Київ - Харків -Довжанський, Чугуїв - Мілове, Мерефа - Лозова - Павлоград, Печеніги - Мартова. Також ведуться проєктні роботи по дорозі Чугуїв - Печеніги - Великий Бурлук. Вийти на цей об'єкт підрядник планує в липні.

Фото
Шаблоны для сайта