31 липня

З 7 по 13 серпня в Харкові відбудуться міжнародні змагання з жіночого футболу

Жіноча футбольна команда «Житлобуд-1» другий рік поспіль прийматиме відбіркові матчі кваліфікаційного раунду жіночої Ліги чемпіонів УЄФА.

Питання підготовки та проведення матчів обговорили 31 липня під час робочої наради в ХОДА. Головною темою обговорення стало забезпечення заходів безпеки до, під час та після проведення змагань.

Заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев скоординував роботу всіх причетних до цього служб та відомств. Він також зазначив, що досвід проведення подібних змагань вже є, адже Харківщина організовувала такі матчі в минулому році.

У свою чергу, голова Харківської обласної федерації футболу Віктор Коваленко пообіцяв всіляке сприяння проведенню міжнародного спортивного заходу.

 

Як повідомила менеджерка жіночої футбольної команди «Житлобуд-1» Анжела Чорнобай, суперницями харків’янок стали команди ФК «Мінськ» (Білорусь), ЖНК «Спліт» (Хорватія), Беттембург (Люксембург). Змагання будуть проходити на спортивних базах ОСК «Металіст» у місті Харків та у селищі Високий Харківського району.

Шаблоны для сайта