14 січня

Аграрії Харківщини отримали 57,5 млн грн з державного бюджету за придбання техніки вітчизняного виробництва

Про це повідомили у Департаменті агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації.

«Завдяки бюджетній програмі «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» та її напряму «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» у 2020 році аграрії області придбали техніку, сільськогосподарські машини та обладнання на загальну суму 250,9 (без ПДВ) млн гривень. При цьому підприємствам області було перераховано 57,5 млн гривень компенсації», - повідомили у департаменті.

За інформацією Департаменту агропромислового розвитку Харківської ОДА, у 2020 році у межах програми «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» аграрії Харківщини придбали 927 одиниць техніки, сільськогосподарських машин та обладнання.

«Бюджетні програми для аграріїв сприяють суттєвому оновленню технічної бази аграрного сектору регіону», - зазначають у департаменті. 

 

За їх інформацією, державна програма фінансової підтримки за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» буде реалізовуватися й у 2021 році.

Джерело:https://kharkivoda.gov.ua/news/106531

Шаблоны для сайта