05 квітня

Юні харків’яни вибороли 8 золотих нагород чемпіонату України з шашок

Протягом тижня спортсмени зі всієї країни розіграли медалі в трьох вікових категоріях у класичній, швидкій та блискавичній грі.

Серед молоді (спортсмени 1995 р.н. та молодше) у змаганнях серед дівчат абсолютною чемпіонкою стала харків'янка Анастасія Глушко, яка перемогла в усіх трьох видах гри. У класичній та швидкій грі Анастасія здобула 10 очок з 12 можливих, а в блискавичній - 11 з 14-ти.

Також серед дівчат-молоді харків’янка Галина Бєляєва посіла треті місця в класичній (7 очок) та швидкій грі (9 очок).

Серед юнаків-молоді харків’янин Максим Дороган у класичній грі набрав 9 з 12 можливих очок та посів перше місце. Також на його рахунку - бронзові медалі в швидкій (8 очок) та блискавичній (9 очок) грі.

У змаганнях серед кадеток (2005 р.н. та молодше) абсолютною чемпіонкою стала Дарина Лобанова. У класичній грі харків’янка набрала 12 очок, у швидкій – 13, а в блискавичній – 11.

Харків’янка Владислава Квасневська посіла серед кадеток третє місце в швидкій грі (10 очок).

 

У змаганнях серед кадетів Єгор Лобанов став чемпіоном у блискавичній грі з результатом 11 очок та посів третє місце в класичній грі (9 очок).

У наймолодшій категорії - серед «юних надій» (спортсмени 2011 р.н. та молодше) на рахунку харків’ян - дві бронзові медалі. Єгор Литвин посів третє місце в класичній грі (9 очок), а Лев Бабаєв – у швидкій (8 очок).

У загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла другі місця в усіх видах. Перемога в командному заліку в класичній, швидкій та блискавичній грі була за збірною Дніпропетровської області. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту облдержадміністрації.

Шаблоны для сайта