07 квітня

На дорозі Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта триває ремонт мосту

Роботи на трасі М-18 виконують у межах Програми Президента «Велике будівництво».

У Службі автомобільних доріг Харківської області повідомили, що на шляху тривають роботи з ремонту другої консольної підвіски мосту та влаштування тротуарів. У зв’язку з цим закрито рух на ділянці км 143+436 – км 147+670.

Підрядник ТОВ «Спеціалізована механізована колона №23» проводить роботи на всій штучній споруді. Уже виконано демонтаж проїзної частини, армування та бетонування накладної плити, відремонтовано одну консольну підвіску.

Згідно із затвердженою з відповідним підрозділом Національної поліції України тимчасовою схемою організації дорожнього руху, пересування транспорту за об’їздом мосту проходить через автомобільні дороги загального користування державного значення Харківської і Дніпропетровської області. Схема об’їзду додається нижче.

Нагадаємо, що восени 2020 року розпочали поточний середній ремонт штучної споруди на автомобільній дорозі М-18 «Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта» км 147+227. Завершити ремонт планується до кінця грудня 2021 року.

 

Довідка. На балансі Служби автомобільних доріг у Харківській області на автомобільній дорозі державного значення М-18 «Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта» км 147+227 поблизу м. Перещепиного на кордоні Харківської та Дніпропетровської областей розташований міст через річку Оріль протяжністю 128 погонних метрів. До відкриття автомобільної дороги Р-51 «Харків-Красноград-Перещепине» міст забезпечував пропуск транспортних вантажних та пасажирських потоків через р. Оріль в обох напрямках між Харківською та Дніпропетровською областями. За період експлуатації міст зазнав великих пошкоджень.

Шаблоны для сайта