01 липня

У Харківській ОДА обговорили підготовку Куп’янського району до осінньо-зимового періоду

Перше засідання обласного штабу з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2021/2022 відбулося 1 липня.

Засідання очолив заступник голови Харківської облдержадміністрації Михайло Харнам.

 «Сьогодні розглянемо, як проходять роботи з підготовки до осінньо-зимового періоду в Куп’янському районі. Штаби відбудуться в два етапи. Перший етап - протягом липня і заключний етап, коли будемо підводити підсумки роботи, пройде у вересні. Питання своєчасного запуску тепла у районах - це персональна відповідальність кожного, тож важливість цього питання ми всі розуміємо», - зазначив Михайло Харнам.

На зустрічі були присутні представники штабу, керівництво районної держадміністрації та голови територіальних громад, а також керівники профільних департаментів та структур Харківської ОДА.

Присутні заслухали голову Куп’янської райдержадміністрації та обговорили найбільш проблемні питання по району. Звіти щодо ситуації з підготовки до осінньо-зимового періоду також надали голови 8 територіальних громад, що розташовані в районі.

 

Основні питання, яких торкнулися присутні під час засідання, стосувалися ремонту об’єктів соціальної сфери, модернізації котелень, підготовки водопровідно-каналізаційного господарства, ремонту місцевих доріг, а також розрахунків за послуги тепло- та водопостачання, водовідведення.

Фото
Шаблоны для сайта