01 липня

У Харківській області триває підготовка до опалювального сезону

1 липня відбулося засідання Харківського обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2021/2022 років. У засіданні взяв участь заступник голови Харківської обласної ради Андрій Малиш, керівництво облдержадміністрації, представники громад, комунальних та енергопостачальних підприємств.

Штаб розглянув підготовку до осінньо-зимового періоду в Куп'янському районі. На засіданні було відзначено, що підготовка до опалювального сезону йде за графіком, проте є проблеми, пов'язані з існуванням заборгованості за електроенергію. Через заборгованість зараз електроенергія відключена декільком котельним Куп'янська. В ході наради було вирішено, що буде розроблений графік погашення заборгованості, щоб відновити подачу електроенергії котельням для проведення випробувань, пов'язаних з підготовкою до опалювального сезону.

Як зазначив Андрій Малиш, системних проблем в підготовці Куп'янського району до опалювального сезону на нараді не виявили.

 

"Є окремі точкові проблеми, вирішенням яких ми, як депутати обласної ради, будемо займатися. Часто питання виникають просто через відсутність комунікації між різними відомствами. А на деякі питання потрібно просто поглянути з іншого боку, особливо якщо справа стосується соціально-незахищених жителів міст і сіл району. Іноді керівники комунальних та енергопостачальних підприємств за постановами і розпорядженнями не бачать проблем простих людей. Але для цього нас, депутатів, і вибирали, щоб ми захищали інтереси виборців, в тому числі, щодо нормальної роботи комунальної сфери", - зазначив Андрій Малиш.

Джепрело:http://oblrada.kharkov.ua/ua/press-center/news/26596-u-kharkivskij-oblasti-trivae-pidgotovka-do-opalyuvalnogo-sezonu

Шаблоны для сайта