15 липня

У Лозівській громаді розвиватимуть нові напрямки співпраці з молоддю

Питання розвитку молодіжної політики у Лозовій обговорили під час круглого столу, організованого за підтримки Управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА.

До проведення заходу також долучився Харківський обласний центр молоді, представники мережі молодіжних хабів Харківщини та Центру розвитку місцевого самоврядування.

Участь у круглому столі взяли керівництво міста та району, начальники відділів, управлінь міської ради, підприємств, установ та організацій міста, які співпрацюють з молоддю, активна молодь.

Учасники заходу розглянули питання реалізації молодіжної політики та національно-патріотичного виховання в громаді.

«Обговорили дуже багато нагальних питань, обмінялися досвідом та поділилися планами на майбутнє. Наша команда відкрита до співпраці та пропозицій», - зазначив заступник начальника Управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА Едуард Павленко.

 

Директорка Лозівського міського Центру молоді Аліна Сластієнко розповіла про діяльність центру та наголосила, що планується створення молодіжної ради та реалізація багатьох цікавих та важливих проєктів таких, як створення національно-патріотичного табору та молодіжного хабу в Краснопавлівці.

Фото
Шаблоны для сайта