22 жовтня

Оголошено грант на навчання для організаторів соціальних проєктів

Platfor.ma запускає open-call та грант на навчання для соціальних ініціатив. Його ціль — допомогти організаціям опанувати та розвинути навички з креативних комунікацій, щоб мати можливість самостійно створювати більше проривних проєктів у майбутньому. 

Грант на воркшоп «Креативні комунікації для соціальних змін» включає проведення воркшопу для вашої організації та консультаційну підтримку протягом двох місяців.

Воркшоп — це концентроване навчання основним методам та інструментам вивчення аудиторії, генерування ідей, сторітелінгу, комунікацій, а також фреймворкам впливу на поведінку людей — тобто всьому тому, що команда Platfor.ma протестувала на собі та допрацювала, виходячи з роботи в українському контексті. 

 

Консультаційна підтримка протягом двох місяців передбачає індивідуальні сесії з Platfor.ma, на яких можна буде переглянути результати роботи вашої організації, отримати зворотний зв’язок та рекомендації.

Подаватися можуть громадські організації, культурні та освітні установи, благодійні фонди та усі ті, хто систематично та інституційно роблять цей світ кращим місцем. 

Дедлайн подачі заявки — 24 жовтня, а двох переможців оголосять вже 29 жовтня.

Подати заявку можна за посиланням  https://agency.platfor.ma/open-call-for-education-2021

https://www.prostir.ua/?grants=open-call-otrymajte-vorkshop-iz-komunikatsij-dlya-vashoho-sotsialnoho-projektu

Шаблоны для сайта