12 січня

Національна академія Нацгвардії України відзначає 30-річчя із дня заснування

Від імені голови Харківської ОДА Олега Синєгубова співробітників і курсантів закладу привітав директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Олексій Максимов.

Також в урочистостях взяли участь командувач Національної гвардії України Микола Балан, начальник Національної академії Національної гвардії України Сергій Соколовський, заступниця міністра внутрішніх справ України Мері Акопян.

Під час вітального слова Олексій Максимов, зокрема, відзначив важливу роль офіцерів і курсантів Національної академії Нацгвардії України у стабілізації ситуації на Харківщині в 2014 році. 

 

«Маю високу честь передати найщиріші привітання з нагоди 30-річчя з дня заснування академії від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова. І хочу сказати молоді, нашим шановним гостям, що тоді в палаючому приміщенні обласної державної адміністрації з гіркуватим присмаком пороху та вибухівки офіцери, курсанти академії Національної гвардії України не зрадили присязі, державі, самі собі. І саме завдяки бійцям Національної гвардії України і, в першу чергу, колективу академії Національної гвардії України, дійсно, Харківська область, Слобожанщина, Україна має можливість розвиватися, жити, навчати дітей», - зазначив директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА.

Фото
Шаблоны для сайта