22 вересня

У 2 звільнені громади Куп’янського району доставили гуманітарну допомогу

У 2 звільнені громади Куп’янського району доставили гуманітарну допомогу

Продукти тривалого зберігання передали жителям Великобурлуцької та Вільхуватської громад Куп’янщини.

На сьогодні у Великому Бурлуці та селах, що входять до громади, залишилося близько 9000 людей. Населення Вільхуватської громади зараз складає біля 4000 осіб. 

Напередодні, за дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова, людям привезли першу партію гуманітарної допомоги - 2 фури з продуктовими наборами, що формують у Харкові. До складу пакунків входять різні види консервів, макаронні вироби, крупи, чай, кава, печиво, згущене молоко тощо. Незабаром до цих громад планують знову відправити гуманітарні конвої. 

 

“Поставки провізії на звільнені території Харківщини тривають. Майже щодня відправляємо допомогу туди, де дозволяє військова ситуація. Стараємося забезпечити всі мінімальні потреби людей. Оскільки в деокупованих населених пунктах переважно немає світла, а в багатьох і газу, привозимо їм продукти, які не псуються і швидко готуються. Запасів у області достатньо”, - зазначив начальник Харківської ОВА. 

Нагадаємо, раніше з Обласного гуманітарного штабу вже доставили гуманітарну допомогу у звільнені Балаклію, Ізюм, Чкаловське, Шевченкове, Липці, Черкаські Тишки.

Фото
Шаблоны для сайта