05 жовтня

Харківська обласна рада готується до проведення чергової сесії

Про це йшлося під час апаратної нарада, яка пройшла під керівництвом голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко. У нараді взяли участь керівництво та представники підрозділів виконавчого апарату обласної ради, а також депутати.
Тетяна Єгорова-Луценко дала доручення почати підготовку до чергової XIII сесії Харківської обласної ради, сформувати порядок денний пленарного засідання, який розглядатимуть постійні комісії.
 
Поміж питань, які мають бути розглянуті, зміни до положення про Комісію з надання одноразової матеріальної допомоги, запровадження Знака пошани обласної ради «За заслуги перед Харківщиною», звіт про роботу обласної ради за перші півтора року каденції, зміни у складі постійних комісій, комплекс питань у сфері управління спільною власністю територіальних громад області. Також до проєкту порядку денного планується внести питання про присвоєння звання почесний громадянин Харківської області. Нагадаємо, що відповідні рекомендації були надані Експертною радою з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин Харківської області».
 
«Харківська обласна рада продовжує роботу. До кінця року, крім тієї, що вже готується, плануємо провести ще одну чергову сесію», - сказала Тетяна Єгорова-Луценко.
Шаблоны для сайта