11 січня

Сьогодні для нас надважлива увага міжнародних партнерів до злочинів, які вчинила рф в Україні — Олег Синєгубов

Сьогодні для нас надважлива увага міжнародних партнерів до злочинів, які вчинила рф в Україні — Олег Синєгубов

Начальник ХОВА Олег Синєгубов 10 січня зустрівся з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою та міністеркою закордонних справ Німеччини Анналеною Бербок.

Учасники делегації відвідали об'єкти критичної й енергетичної інфраструктури Харкова та інші соціальні об'єкти міста, які найбільше постраждали від збройної агресії рф.

«Завдяки ЗСУ Харків повернувся на мапу дипломатії. Поважні гості, яких ми зустрічали сьогодні, відвідують Харків. Дуже важливо, аби міжнародні партнери на власні очі бачили, що російський агресор зробив на нашій території, та стали свідками злочинів, які вчиняють окупанти», — сказав Олег Синєгубов. 

За словами начальника ХОВА, ворог знищує енергетичні підстанції, школи, дитячі садки та житлові будинки мирних мешканців. В результаті злочинних дій окупантів в регіоні пошкоджено або зруйновано близько 14 тисяч об'єктів. З них 8 тисяч — житлова інфраструктура. 

 

«Наразі енергетична система міста й області витримує навантаження. Це стає можливим завдяки роботі енергетиків, заощадливості харків’ян, самовідданій роботі Збройних Сил України. Попереду в нас ще дуже багато відновлювальної роботи», — зазначив Олег Синєгубов. 

Він додав, що увага міжнародних партнерів та постійна гуманітарна допомога вкрай важливі для Харківщини і України в цілому.

Шаблоны для сайта