14 лютого

Постраждалим від обстрілу 10 лютого продовжують надавати допомогу

Постраждалим від обстрілу 10 лютого продовжують надавати допомогу

Внаслідок ракетного удару по об’єкту критичної інфраструктури 10 лютого поранень зазнали 8 працівників. їх госпіталізували з уламковими ушкодженнями кінцівок.

Шестеро потерпілих перебували у стані середньої тяжкості. Нині пацієнти йдуть на поправку, повідомив головний лікар медзакладу. Ще двоє перебували у важкому стані, наразі їх життю також нічого не загрожує.

«Одному з поранених була виконана хірургічна обробка в операційній, іншому – в травматологічному відділенні надавалась допомога. Усі мали уламкові пошкодження в результаті вибуху ракети», - зазначив головний лікар медзакладу Костянтин Лобойко.

Один із поранених – Михайло Бова. Чоловік зазнав ушкодження ноги. Йому продовжують надавати допомогу у хірургічному відділенні. Після лікування у стаціонарі на Михайла чекатиме реабілітація.

 

 

«В той день ми, як завжди, прийшли на роботу. Перевіряли роботу обладнання, в цей момент прилетіла ракета. Я пам’ятаю яскравий спалах, мене відкинуло на металеві конструкції. Після цього прийшов до тями вже в лікарні. Дякуючи лікарям, потроху одужую», - згадує чоловік.

«Зараз стан пацієнта стабільний. Психологічно їм важко. Тому що хворі, котрі приходять на роботу, котрі мають свої плани, своє життя, а сьогодні опиняються у нас на операційному столі», - додає лікар Михайла, Костянтин Пархоменко.

Нагадаємо, під час ракетного удару по об’єкту критичної інфраструктури на Харківщині 10 лютого зайнялася пожежа. Полум’я охопило площу у 150 квадратних метрів.

Шаблоны для сайта