21 липня

У «Мистецтві Слобожанщини» експонуватиметься виставка Андрія Федосеєнка

Полотна художника – це славетні традиції харківської художньої школи, що поєднуються з експериментальними стилістиками та постійним пошуком нової образотворчі форми.

Виставка з 55 робіт експонуватиметься за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації. Відвідувачі матимуть нагоду побачити тиху велич храмів Слобожанщини, мрійливість Приазов’я, красу венеційських каналів та відчути затишок австрійських Альп.

Відкриття виставки відбудеться 22 липня о 17:00 за адресою: Держпром, 4 під’їзд.

Детальніше - телефоном (057) 725-12-36.

Довідка. Андрій Федосеєнко - художник-реставратор. Від 2000 року є членом Національної спілки художників України. Почесний член Бахчисарайської організації кримських художників. Постійний учасник всеукраїнських та міжнародних пленерів. Твори художника зберігаються у колекціях державних і приватних музеїв України, Польщі, Італії, Великобританії, Німеччини, США,Об'єднаних Арабських Еміратів.

 

Нагороджений відзнакою Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності. Лауреат регіонального рейтингу «Харків'янин року - 2008» у номінації «Діячі науки, культури, мистецтва». На прохання воїнів-афганців брав участь у створенні діорами «Афганістан. Як це було» для музею локальних війн у місті Харкові.

Шаблоны для сайта